onsdag den 12. februar 2014

Anmeldelse: Silica

Apovit Silica - 65 kroner på Apoteket// Kan også købes HER
Inden jeg startede på mine Silica tabletter søgte jeg længe på nettet efter en eller anden form for anmeldelse af tabletterne, men uden held. De små anmeldelser jeg fandt, fandt jeg ikke fyldest gørende. Jeg havde hørt at de skulle være gode for hår, negle og hud. Både hår og negle skulle blive stærkere/tykkere og vokse hurtigere, og da jeg virkelig har kæmpet med flossede, skrøbelige og matte negle valgte jeg at prøve lykken med Silica. Efter 2 måneder på tabletterene, føler jeg at jeg kan komme med en kvalificeret anmeldelse af disse kosttilskud. 

Hvad og Hvordan?
Jeg har købt mine på apoteket, og de koster knap 65 kroner for en pakke med 100 tabletter. For at Silica Tabletterne virker skal man tage 3 tabletter om dagen, så der er lige nok til en måned i en pakke. Jeg plejer at tage den sammen med min morgenmad, frokost og aftensmad. Man behøver ikke tage dem i forbindelse med et måltid, men for mig fungere det bedst. Det er vigtigt at man husker at tage dem, for en eller to tabletter i ny og næ vil ikke have nogen effekt. I bund og grund er Silica et kosttilskud, som skal fungere som et supplement til dit daglige madindtag. Tabletterne er forholdsvis store, men nemme at sluge, desuden synes jeg ikke at de smager grimt.

Hvem og Hvorfor?
Alle der ønsker stærkere negle, hår eller bare gerne vil have et supplement til kosten kan tage Silica. Selvfølgelig skal man være opmærksom på at de ikke anbefales til gravide og børn under 11 år.

Min erfaring med Silica
Jeg har som sagt være på Silica i 2 måneder og jeg har virkelig haft en god oplevelse med Silica! Allerede efter 1 måned var mine negle holdt op med at flosse, de var ikke længere matte og jeg har ikke haft indgroede neglebånd siden jeg begyndte på tabletterne. Desuden gror mine negle nu lynhurtigt! Når det kommer til mit hår kan jeg fortælle at det også gror stærkere end det plejer. Det føles også tykkere, da jeg heller ikke fælder så meget mere.  Mine øjenvipper er også blevet længere, og jeg er rent faktisk begyndt at gro flere øjenvipper så mine vipper nu både er lange og fyldige. Det samme gælder for mine ellers-ikke-eksisterende øjenbryn, som også er blevet mere fyldige.

Men når dette så er sagt, så skal jeg lige nævne at krops behåringen også vokser stærkt! Jeg har dog ikke oplevet at jeg har fået flere hår på hverken arme, ben eller andre steder. Kun på mine øjenvipper og øjenbryn. Men en ben-barbering holder ikke mange dage. Håret gror hurtigt over hele kroppen!
Jeg skal nok opdatere indlægget hvis jeg på noget tidpunkt oplever uønsket hårvækst.

Jeg kan og vil varmt anbefale Silica til mine venner og veninder. 

3 kommentarer: 1. Skjul udvækst


  Please Click Above Link here & Get information and latest ideas about Best, Skjul udvækst

  SvarSlet
 2. Tykkere hår

  Please Click Above Link here & Get information and latest ideas about Best, Tykkere hår
  SvarSlet
 3. Tykkere hår


  Please Click Above Link here & Get information about E-cigarette at vape street.

  http://www.viviere.dk/

  SvarSlet