Om Cécilie


Jeg går egentlig mest bare under navnet Cécilie, selvom mange bare kalder mig Cille eller Hye, men her på bloggen skriver jeg under navnet Cécilie, da jeg virkelig godt kan lide mit navn. Anja vil sandsynligvis bare henvise til mig som Cille, da hun aldrig har kaldt mig andet. 
Jeg er født og opvokset i Århus, men bor nu, med min familie, på landet. Jeg er student fra Viby Gymnasium, og forsøger nu at få planlagt min fremtid. Jeg har planer om 2 sabbatår, som skal stå på arbejde og rejser. 
Efter at jeg forhåbentlig har fået en masse fede oplevelser fra mine rejser, vil jeg gerne læse Middelalder og Renæssance Arkæologi på Universitetet, fordi jeg gerne vil være arkæolog med speciale i netop Middelalder og Renæssance.

På mode-fronten har jeg aldrig været typen som har dyrket sæsonens trends. Selvom jeg helst ikke vil indrømme det, kan jeg nok ikke komme udenom, at min stil nok hører under kategorien 'hipster'. Jeg er vild med mine sorte Dr. Martens støvler, Hjemmestrikkede sweatre og Topshop jeans, og føler (hvert eneste år) at sommeren bare er 3 måneder som skal overståes hurtigst muligt, så jeg igen kan finde min sweatre frem.
Jeg shopper mest i Monki, Topshop, H&M og på www.asos.com, da jeg synes de sælger deres varer til overkommelige priser. Jeg er også vild med at gøre gode genbrugsfund, og rejser gerne langt, for at komme til en god genbrugs.  

Blogs jeg læser fast: 

Folk som inspirere mig:
Mary-Kate Olsen
Alexa Chung
Florence Welch 

2 kommentarer:

 1. Cool! Anede ikke du/i også blogger, det gør jeg mig nemlig også lidt i!
  - Emma (fra Vrövl!)
  http://localoca.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hey hey, hvor fedt! Din blog er altså kanon lækker!
   - Cille

   Slet